Semlor är semlor
Årets första godkända semla ligger nu i magen (Konsum-semlan för någon vecka sedan räknas absolut inte). Och om några timmar ligger där två semlor och skvalpar. Tössebageriet och Jalles provsmakas idag. En handfull personer på jobbet ville hellre ha semlor med vaniljkräm än vanliga semlor... jag vet inte alls om jag gillar detta. Semlor är semlor. Punkt slut. Eller? Men berätta vad ni tycker i de här viktiga frågorna!
Ska/har ni ätit några semlor idag?
Var finns Stockholms godaste (köpe-)semlor?
Och är det verkligen ok med semlor med vaniljkräm?
Hit me.
Semlor ska vara semlor med massor med mandelmassa o grädde i en fluffig bulle. Stans godaste hoppas jag få på Dalagatan ikväll! Har provsmakat o det gav mersmak.
/B
Sorry, det är jag som startat trenden med vaniljkräms-semlorna på jobbet. Gillar inte mandelmassa......
1. Ja, åt en semla från xoco eller vad det heter på Rörstrandsgatan. (på fettistagen, är lite sen här men jag tycker att dessa frågor är så viktiga att de måste besvaras av mig ändå)
2. Tösse.
3. Nej, nej, nej. Inte under några omständigheter. Gillar man inte mandelmassa så gillar man inte semlor.
Det verkar råda delade meningar om semlor med vaniljkräm, intressant...