Dagens låt 10/10



Ja, detta är dagens låt med motiveringen att det alltid är härligt vara "så jäkla special, du är det bästa bruden som vi mött"... Det är antagligen den bästa låten som skrivits om en Anna.

Kommentarer
Postat av: Marianne

Hej Anna! Å vad roligt att du är här i Kairo! Nu har jag läst (ögnat inte lustläst) hela din blogg från början, så jag har varit sysselsatt här på förmiddagen. Det hade jag egentligen inte tid med, men det passade ändå rätt bra så här dagen efter en svensk middag med ärtsoppa och punch i går kväll som varade in på natten.



Det vore roligt att träffas.



Ser du min mejladress genom den den här kommentaren? Om du gör det kan du väl skriva dit, annars till nyaaventyr/at/gmail.com så kan du få mitt telefonnummer och min riktiga mejladress. Vill inte lägga ut det på Intenet hur som helst.



Tänkte att jag på onsdag eller torsdag kan komma in till Zamalek så kan jag visa dig de olika affärerna? Om jag har fattat rätt bor ni på samma gata som Metro? Ungefär bredvid Metro finns den marockanska affären där jag köpte det lilla bordet. AUC har också en bokaffär inte långt från Costa Coffee, där kanske det är lättare att hitta kurslitteratur?



En fantastisk inredningsaffär är Caravanserai med två butiker: Alamein showroom på 15, Ahmed Hishmat St Flat 3 och 16, Marashly St, båda på Zamalek inte långt från ambassaden och Costa Coffee.



En annan för fina presenter till både sig själv och andra är Mounaya Gallery på 16, Mohamed Anis St, off Mohamed Mazhar St. opposite Safir Hotel, Zamalek. Jag skrev om de affären i ett särskilt inlägg hos mig, vet inte om du har sett det.



Vore också kul om ni har lust att komma ut till oss, vi bor vid Alexandria Desert Road, inte så långt från pyramiderna.



Hör av dig!

Marianne

2008-10-10 @ 12:48:59
URL: http://nyaaventyr.blogspot.com

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0