Stora problem

Okey att varken jag eller min pojkvän är några ess i köket, men varför ska det vara så satans svårt att poppa popcorn? Ju mer vi försöker desto mindre och segare blir de. Jag behöver tips (eller gå i popcorn-skola hos Benjamin som utan tvekan är ett riktigt proffs). Jag älskar ju popcorn.


Kommentarer
Postat av: kajan

miiiiiicrooopopcorn!

världens bästa uppfinning

2009-02-03 @ 09:31:15
Postat av: Anna

Strålande idé... OM micron hade fungerat...

2009-02-03 @ 21:08:06
URL: http://allteanna.blogg.se/
Postat av: Benjamin

En annan sitter och njuter av en skål popcorn as we speak. Men jag har faktiskt också misslyckats idag. Tricket är stoooor kastrull så att kornen inte ligger på varandra, ganska mycket olja så att kornen blir omringade av varm olja och högsta värmen på plattan. Man måste medans det poppar kasta runt popcornen så att de färdigpoppade inte ligger och bränner längst ner i kastrullen, jag själv rör kastrullen upp och ner och runt runt mest hela tiden. Idag hade jag en fin rapsolja den var inte bra att poppa med. Kör på ful-rapsolja, den sätter lagom mycket smak och klarar hög värme. Idag skulle jag bara göra lite och tog kastrull modell-mindre...gör aldrig det. Små kastruller är djävulens påfund!

2009-02-03 @ 21:33:20
Postat av: Anna

Benjamin du är som sagt proffs på detta område! Idag har jag ätit goda popcorn.

2009-02-03 @ 22:08:29
URL: http://allteanna.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0