Dag 3, Port de Soller, Deia (och bröllopet)

Som vanligt (i alla fall under vår vistelse på Mallorca) var det ett kraftigt oväder på natten och när vi vaknade var det mulet. Men lagom till att vi var klara och utcheckade från hotellet klarnade det upp och vi gick ner till hamnen för en fika.











Efter en lugn förmiddag i Port de Soller tog vi bilen till Deia och det underbara hotellet Es Moli, där alla bröllopsgästerna var inkvarterade natten mellan lördag och söndag.


Utsikt från hotellbalkongen på Es Moli.



Vigseln ägde rum klockan sex på kvällen och halv sex möttes alla bröllopsgästerna upp för att transporteras med buss till vigsel- och festplatsen som låg ca 10 minuters bussfärd från hotellet. Platsen de hade valt var helt sagolikt vacker, nästan overklig.




Brudparet inför den svenska prästen.

Efter själva vigseln gick bröllopsgästerna till en liten terass där vi drack drinkar och fick tilltugg i väntan på de äkta makarna som skulle fotograferas.





Sedan blev vi visade till restaurangen där själva bröllopsfesten hölls. Vi satt vid ett vackert dúkat långbord på en stor terass med utsikt över Medelhavet. Många tal, mycket skratt, lite dans och åtskilligt antal timmar senare tog vi en av de tre beställda bussarna tillbaka till hotellet.








Kommentarer
Postat av: Tove

that's it. jag ska gifta om mig. i spanien. så det så.

2009-09-22 @ 13:17:46
URL: http://tovelicious.blogg.se/
Postat av: Ida

Vad hette restaurangen ni åt er bröllopsmiddag på? Vi letar plats att ha bröllop på i Deia. //Ida

2010-05-30 @ 22:13:08

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0